SOĞANLI İMAM HATİP ORTAOKULU

Vizyon: Okulumuzu, ülkemizin en iyi liselerine her yıl artan bir oranla öğrenci yetiştiren, sosyal, kültürel ve sportif etkinliklerle adını söz ettiren, okulumuzun kültürünü, ahlak değerlerini en üst düzeyde geliştiren, gelecek özgün nesillerin yetiştirmek.

Misyon: Çevresi ile etkili iletişim kurabilen, aldığı sorumluluğu yerine getirebilen, teknolojiden yararlanabilen, bilgisinden ve yeteneklerinden dolayı kendine güvenen, sorunlarına çözüm getirebilen, kendini çağın gereklerine hazırlayan, bir eğitim anlayışı misyonumuzun temelini oluşturuyor.

Başarılar:

Saatler: 08.30 - 14.30
Servis Bilgisi: Bulunmaktadır.
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler: Tubitak 4006 Bilim Fuarı
Proje Çalışmaları: Tubitak 4006 Bilim Fuarı
Kontenjan Bilgileri: 17 Öğretmen 250 Öğrenci

WEB - https://soganliimamhatip.meb.k12.tr

Adres - Eski Hani Yolu 30 Km. Soğanlı Köyü/Mahallesi Soğanlı İmam Hatip Ortaokulu Sur Diyarbakır

Yerleşim Yeri - Eski Hani yolu 30 km. Soğanlı Köyü/Mahallesi Sur Diyarbakır

Ulaşım Hat Minibüsü Halk Otobüsü Öğretmen Servisi